Капітальний ремонт криворізького басейну у ДЮСШ №1 підходить до завершальної стадії

СПОРТ
10.07.19 - 16:26

Капітальний ремонт 50-метрового басейну ДЮСШ №1 підійшов до завершальної стадії - заміни інженерних комунікацій. Будівельні роботи на пусковому об'єкті сьогодні проінспектував міський голова.

Капітальний ремонт міського палацу водних видів спорту стартував у 2015-му році. Тоді, на старті оновлення цієї масштабної споруди, зізнаються фахівці, і гадки не мали, наскільки складним стане цей ремонт.

«Спочатку хотіли відремонтувати підвісну стелю та стіни. Потім помітили дефекти несучих конструкцій. Далі з’ясувалося, що потрібно облицювати чашу, поки цим займалися знайшли тріщини у басейні», - пояснює головний інженер інституту «Криворіжцивільпроект» Сергій Курінний.

 

 

Усі ці вади застарілої конструкції, а їй наразі перевалило за 40 років, успішно подолали. Нині настав час для заміни трубопроводів, облаштування душових та оздоблення самого басейну. У спортшколі великі сподівання на результат.

«Після реконструкції в нашому басейні можна буде і Чемпіонати Європи влаштовувати. Басейн буде відкритий не лише для спортсменів, а й для всіх криворіжців», - зазначив директор ДЮСШ №1 Юрій Субота.

 

Втілення проекту реконструкції басейну контролює міська влади. Вимоги мерії до будівельників - неухильне дотримання стандартів якості і термінів. Швидкість робіт варто прискорити, - таке завдання фахівці отримали сьогодні від Юрія Вілкула.

 «Багато організаційних робіт, тож я вирішив взяти питання на контроль, щоб ми швидше змогли відкрити 50-метровий басейн для наших мешканців. Кожного разу намагаємося пришвидшити роботу, тож сподіваюся, що встигнемо завершити ремонт до жовтня», - розповів міський голова.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: