Керівництво криворізької поліції прокоментувало інцидент з побиттям правоохоронців

РЕЗОНАНС
21.03.19 - 9:52

Інцидент з побиттям працівників поліції охорони, який стався днями біля розважального комплексу "Святошин", прокоментували на брифінгу в міському управлінні поліції.

Били троє, затримали двох, причина сутички - поки не для преси. Під час брифінгу керівництво Криворізького відділу поліції стало відомо - заяв про побиття від колег із поліції охорони не надходило. 

Очільник Криворізького відділу поліції Роман Ткаченко заявив, що поліція охорони не підпорядковується КВП, тож про факт бійки постраждалі були зобов"язані доповісти своєму безпосередньому керівнику.

Відео з камер спостереження КВП отримав у понеділок. Менш ніж за добу правоохоронці встановили всіх причетних до побиття. Двох затримали, третій - поки на волі. 

 

"Двоє з затриманих осіб - 29-річний та 30-річний громадяни зараз перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вони затримані відповідно до ст. 208 КПУ. Обом повідомлено про підозру у скоєнні злочину, громадяни допитані в якості підозрюваних. У скоєному вони зізналися та розповіли обставини події", - розповів на брифінгу Олександр Гоптарєв, заступник начальника Криворізького відділу поліції, начальник слідчого відділу.

 

"Обставини конфлікту - таємниця слідства, - стверджують поліцейські. - Достеменно відомо, що затриманих не будуть звинувачувати у заволодінні зброєю правоохоронця.

"Заволодіння зброєю було, але якщо ви бачили повністю відео з камер, то на ньому видно, що нападник одразу ж викинув рушницю біля фонтану", - прокоментував Олександр Гоптарєв.

 

Інтернетом шириться інформація, що в ніч на суботу в розважальному закладі могли відпочивати правоохоронці. Чи були свідками конфлікту люди в погонах, з'ясує службове розслідування.

"Ми теж маємо цю інформацію, зараз у перевірці задіяні співробітники Саксаганського відділення поліції, ГУ НП у Дніпропетровській області проводить службове розслідування, яке буде встановлювати усі ці факти", - заявив Роман Ткаченко, начальник Криворізького відділу поліції.

 

Керівництво Криворізького відділу поліції прогнозує - вже за місяць справа може бути передана до суду. 

 

Деталі брифінгу - у нашому сюжеті.

 

Відео бійки виклав у мережу депутат міської ради Микола Колесник (нижче).

 
 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: