Кіна поки не буде. Назвали орієнтовну дату відкриття кінотеатрів в Україні

КОМЕНТАР
12.06.20 - 9:06

Кінотеатри не відкрилися з 10 червня, як це раніше визначив Кабмін у черговому етапі послаблення карантину. Причина - брак нових фільмів.

Кінотеатри можуть поновити роботу аж з 2-го липня. Про це на своїй сторінці у Telegram написав голова підкомітету у сфері кінематографу та реклами комітету Верховної Ради з гуманітарної та інформаційної політики Павло Сушко.

 

«До липня їм просто нема з чим зустрічати глядача. А запуститися в роботу, при відкритті, потрібно одразу на всю 100% потужність - персоналу і технічного забезпечення. Нести повні витрати. Відповідно, працювати у збиток, коли індустрія і без того виснажена карантином», - пояснив Сушко.

 

Також він розповів, що на спільній зустрічі з очільником МОЗ Максимом Степановим, новим міністром культури та інформаційної політики Олександром Ткаченком та представниками кінотеатрів було попередньо визначено, що кінотеатри зустрічатимуть глядачів з 2 липня.

 

Нагадаємо, на початку червня головний санітарний лікар Віктор Ляшко анонсував, що в Україні з 10 червня почнуть відкривати різні установи, закриті через карантин, у тому числі - кінотеатри, санаторії та дитячі табори.
 

Джерело - УНІАН.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: