Кохання в Кривому Розі: у День Святого Валентина одружилися 46 пар молодят

ЦІКАВО
14.02.19 - 17:21

Червоні й рожеві сердечка, товстуни-купідони та безліч зізнань у коханні. Саме сьогодні у світі святкують День всіх закоханих.

Кажуть, любов керує світом. Це не доведено, а от те, що найсвітліше почуття захоплює й надихає, підтверджено не раз. Майстрами слова — у прозі й поезії, на екрані — втілено режисерами, на полотнах — художниками. Для коханих — і зірку з неба, і каву в ліжко. Щодо кави, навіть є рецепти від фахівців.

«Чудово для коханого смакуватиме кава зі згущеним молоком та корицею, вона готується вдома, просто в турці. Вона й солодка, і водночас з ароматом кохання — корицею. Якщо ж кава готується в кафе, то я раджу лате на основі полуничного сиропу із шоколадом», — розповідає бариста Марина.

 

 

Кохання — навколо, у Венеції, Парижі, на Мальдівах. У світі налічується чимало знаків і пам’ятників, що символізують любов. Один із найвідоміших — «Алі та Ніно» у Батумі (Грузія). Семиметрова металева скульптура, яка увічнила постаті жінки й чоловіка, що рухаються назустріч та зливаються в єдине ціле.

 

 

З тенденцій часу — довіряти знакам і датам. Одруження в День закоханих уже стало традицією. Чимало криворізьких пар забронювали дату свого весілля заздалегідь.

«Ви знаєте, як показує тенденція, у нас це свято, День закоханих, - завжди актуальне. І якщо торік було зареєстровано 4 пари, то сьогодні — 8», — розповідає начальник Покровського районного відділу ДРАЦСу Олена Ельтерман.

 

У Покровському районі — це 8 пар, а загалом на День святого Валентина криворіжці запланували 46 весільних церемоній, 7 наречених обрали «шлюб за добу».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: