Комунальники Кривого Рогу отримали сучасну спецтехніку

КОМУНАЛКА
27.11.20 - 13:56

Для більш ефективного проведення ремонтних робіт на теплових мережах, озеленення та прибирання вулиць і парків місто придбало нову спеціалізовану техніку. 
 

Щороку з міського бюджету виділяють кошти на оновлення автопарку комунальної спецтехніки. Таким чином, суттєво модернізували техніку для прибирання та розчистки вулиць від снігу, проведення заходів з благоустрою. У цьому році місто виділило фінансовий ресурс на закупівлю техніки для аварійно-відновлювальних робіт на теплових мережах. Машини передали комунальній «Криворіжтепломережі». 

 

Це колісний екскаватор HYUNDAIR140W-9S та п’ять колісних ковшових екскаваторів-навантажувачів Bobcat B730. Місто також передало КП «Сансервіс» 6 тракторних причепів 2GNC-4, 1 подрібнювач пнів Bobcat SGX та 3 поливально-мийні машини Witerna 8000 на шасі Ford Tracks 1833 DC.

 

«Вкрай важливо забезпечити безперебійну роботу всіх служб міста, незважаючи на те, що тарифи на енергоносії підвищують з Києва, і коштів у підприємств на модернізацію фактично немає. Підкреслю, тарифи міська влада не встановлює. І я обурений тим, що Київ підняв ціну на газ на 35% для населення. Тепер підвищують по містам ціну на тепло на 40%. У нас є програма установки блочних котелень для зниження тарифів на тепло. Але реалізовувати її ми будемо 2 роки. А зараз передаємо комунальникам найсучаснішу техніку для роботи. Сучасні машини дозволять у найкоротші терміни ліквідовувати аварії на мережах, щоб не залишати людей без тепла в оселях», - підкреслив член виконкому Костянтин Павлов.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: