Конкурси, сюрпризи, подарунки. У Донецькому юридичному інституті відбувся День відкритих дверей

ОСВІТА
11.02.19 - 10:17

До 26-ї річниці набуття статусу закладу вищої освіти у Донецькому юридичному інституті відбувся День відкритих дверей

Сьогодні, попри те, що ДЮІ є переміщеним закладом вищої освіти, тримає достойне місце серед вишів системи МВС України, - стверджують у виші.

До школярів, які планують обрати для себе професію юриста або правоохоронця, зі словами привітання та коротким екскурсом з історії навчального закладу звернувся перший проректор інституту, капітан поліції Єгор Назимко, який зазначив, що цей день відкритих дверей є особливим. Саме 26 років тому інститут було визначено вищим навчальним закладом з підготовки правоохоронців та юристів.

На заході не оминули увагою й юних учасників Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків «Мій кращий друг – безпечний рух».

28 учнів Криворізького науково технічного металургійного ліцею №16 отримали сертифікати та приємні подарунки від інституту, а батькам учнів та учителям, що були присутні на заході висловили слова вдячності за активність дітей, які формують своє бачення на дотримання безпеки дорожнього руху водіями та пішоходами в Україні.

Першому відвідувачу вишу вручили святковий торт. Начальник навчально-методичного відділу Лариса Лоц провела вікторину. Її учасникам роздали сувенірні чашки та книги від першого проректора Єгора Назимка та проректора Миколи Панченка.

Своїми враженнями від навчання у закладі поділився голова Асоціації випускників Донецького юридичного інституту Микола Коміссаров, а найактивніші учасники дискусії отримали подарунок – сертифікат на відвідування боулінгу.

Талановиті курсанти Пізня Аліна та Галушка Наталія, які неодноразово представляли Донецький юридичний інститут на сценах міста та Дніпропетровського регіону, порадувавши гостей заходу піснею «Мова єднання».

Під час заходу діяв координаційний центр, де майбутні абітурієнти подавали електронні заяви і формували свої особові справи для вступу до ДЮІ.

 

Фото ДЮІ.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: