Контактні з Першотравенська. На Дніпропетровщині виявили ще чотирьох заражених COVID-19

ВАЖЛИВО
10.04.20 - 9:38

На Дніпропетровщині – плюс 4 випадки коронавірусу. Лабораторні тести показали COVID-19 у двох чоловіків із Кам’янського. Також хворобу підтвердили у двох жінок з Павлограда та Петропавлівки. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

Усі заражені контактували із захворілими мешканцями Першотравенська.

 

Як ми писали, у Першотравенську після зібрання членів релігійної громади зафіксували спалах коронавірусу, який поширився іншими містами нашої області. 

Станом на вчора, 21 мешканець Першотравенська вже має лабораторно підтверджений діагноз коронавірус. Ще 59 мешканців Першотравенська перевіряють (це люди, які контактували із хворими на COVID-19).

 

«Кожен день перевіряємо людей з підозрою на коронавірус. Сьогодні вже провели 247 ПЛР-досліджень. Мали шість нових випадків зараження, згодом хвороба підтвердилась ще у чотирьох, – зазначив Олександр Бондаренко – Підхопили COVID-19 два чоловіки з Кам’янського та дві жінки з Павлограда та Петропавлівки».

 

Станом на 18.50 09.04.2020р., загальна кількість лабораторно підтверджених випадків COVID-19 по області - 52. Всього зареєстровано 180 підозри. Чотири людини одужали.

Загальна кількість обстежених на COVID-19 методом ПЛР - 623 особа  (з урахуванням повторно обстежених осіб всього проведено 732 дослідження)

За добу зроблено 247 досліджень.

 

Хворих на коронавірус готові приймати 18 госпітальних баз. Облаштовані місця обсервації для громадян, які повернулись з-за кордону.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: