Костянтин Павлов: костюмери криворізьких театрів і співробітники НВЦ шиють захисні костюми

БЛАГОДІЙНІСТЬ
14.04.20 - 15:37

Костянтин Павлов: костюмери театрів ім. Тараса Шевченка, «Академія руху» і співробітники Криворізького НВЦ приступили до пошиття захисних костюмів.

Закупити, пошити, рятувати життя - така спільна місія Фонду «Українська перспектива» та криворізьких майстрів швейної справи.

Питання закупівлі та організації процесу взяв на себе Костянтин Павлов.

 

За кошти Фонду вже закуплено спеціальну тканину для пошиття захисних костюмів. Виготовлятимуть їх у швейних цехах двох криворізьких театрів (ім. Тараса Шевченка і «Академія руху»), Криворізького навчально-виробничого центру, а також волонтери, які вже мають досвід пошиття таких костюмів.

 

У п'ятницю матеріал було передано в роботу. Вже виготовлено дослідні зразки, які пройшли тестування.

 

Поспілкувавшись із шевцями театру ім. Т. Шевченка, Костянтин Павлов зазначив: "Сьогодні медики Кривого Рогу, які працюють у лікарнях 1-го і 2-го рівня захисту від коронавірусу, незважаючи на колосальний дефіцит засобів індивідуального захисту по всій країні, забезпечені всім необхідним. Але ми розуміємо, що додатковий захист буде затребуваний і далі. Дякую всім, хто долучився до нашої роботи - це велика спільна справа!"

 

Нагадаємо, раніше Костянтин Павлов прийняв рішення перерахувати свою зарплату на рахунок інфекційної та 7-ї міських лікарень.

Фондом Олександра Вілкула «Українська перспектива» закуплено і  волонтерами роздано понад 170 000 масок і більше 90 000 пар рукавичок. Допомогу отримали пенсіонери, малозабезпечені, воєнізовані підрозділи і правоохоронні органи, релігійні громади, сім'ї загиблих і зниклих безвісти в АТО, медустанови. Ця робота триває, щодня працюють понад 100 волонтерів Фонду. У Центр лабораторних досліджень в Кривому Розі Фондом передано 500 ізоляційних халатів, 40 захисних костюмів, захисні окуляри і шоломи. Також ЗІЗ були передані в інфекційну лікарню та інші лікарні міста.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: