Костянтин Павлов: Робимо все можливе, щоб виконати побажання містян з ремонту доріг

БЛАГОУСТРІЙ
16.06.20 - 14:37

У Кривому Розі триває поточний ремонт асфальтового покриття вулиць та доріг міста. Вже відремонтували 141 тисяч кв. м доріг.

Радник міського голови Костянтин Павлов провів робочу нараду за перебігом ремонту дороги по вулиці Меркулова у Саксаганському районі.

 

З понеділка тут розпочали підготовчі роботи: знімання фрезою пошкодженого асфальтового покриття.

«Продовжуємо роботи з поточного ремонту вулиць і доріг міста. З початку року вже відремонтовано понад 141 тисячу квадратних метрів доріг. Зараз тривають роботи як з ремонту внутрішньоквартальних доріг, так і з'їзду з об'їзної в районі перехрестя на Літке. Зараз, як ви бачите, почали і ремонт дороги на Меркулова. Поставлено завдання і тут, і на інших об'єктах максимально робити «під фрезу» - це і більш якісно і набагато довговічніше», - сказав Костянтин Павлов.

Наразі триває ремонт внутрішньоквартальних доріг уздовж житлових будинків між вулицями Героїв АТО, Єсеніна та проспектами Гагаріна та Металургів; на вулицях Павла Глазового, Покровській та проспекті 200-річчя Кривого Рогу.

 

Ураховуючи технічний стан з’їзду з шляхопроводу №3 (об’їзна дорога), у районі перехрестя з вул. Літке, розпочали поточний ремонт частини, яка отримала найбільші пошкодження.

Повністю завершили роботи з відновлення асфальтового покриття внутрішньоквартальних доріг на вул. Електрозаводській, уздовж буд. 3, 5, 15 на вул. Петра Дорошенка та заїздів до них, між будинками №№72-126 на вул. Героїв АТО та тротуарної частини, між будинками №№9-17 на вул. Адмірала Головка, уздовж буд. 2 на вул. Пушкіна та буд. 1, 3, 5 на вул. Лермонтова, доріг на вулицях Божедарівській та Ковельській (за маршрутом руху №79), Іорданській, перемичок від вул. Фабричної до об’їзної дороги, що з’єднує автомагістраль Н-23 із сел. Авангард.

Також виконані роботи з улаштування асфальтового покриття на вулицях Блока та Богуна, з відновлення асфальтового покриття дороги від вул. Вернадського до вул. Серафимовича, по якій рухається маршрут № 71, укріплення узбіччя дороги на вул. Купріна.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: