Крадіжки, наркотики, зброя. У Кривому Розі затримали злочинну групу із трьох чоловіків. Відео

КРИМІНАЛ
24.05.21 - 10:55

У Кривому Розі з січня 2020 року діяло угруповання, на рахунку якого - близько 30 крадіжок та збут наркотиків, - повідомляє КРУП.

За даними слідства, злочинна група складалась щонайменше із трьох чоловіків. Вони крали цінні речі з приміщень та автомобілів. 

 

Близько місяця тому заарештували двох із них, а 20 травня поліцейські затримали й третього – 42-річного раніше судимого криворіжця, який на викраденому автомобілі розповсюджував наркотики.  

 

У нього вилучили 150 трубочок з метамфетаміном. Чоловіка затримали, вирішують питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Правоохоронці вилучили під час обшуків п’ять автомобілів з перебитими вузлами агрегатами, електроскутер, 14 велосипедів, обріз мисливської рушниці з набоями, пістолет, набої до автомата Калашникова, три світлошумові гранати, 5 радіостанцій, дві з яких налаштовані на поліцейську хвилю, мобільні телефони, змінні державні номерні знаки, камуфляжний одяг з шевроном державної установи, електроінструменти, техніку та інші цінні речі.

 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за крадіжку з проникненням та збут наркотиків. 

 

Досудове розслідування триває, встановлюють інших осіб, причетних до злочинів.

 

Фото та відео з сайту Нацполіції. Відео – нижче.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: