«Країна дитинства». Цієї суботи для криворізьких особливих діток проведуть творчий фестиваль

АНОНС
27.05.19 - 14:08

1 червня, у День захисту дітей, для діток з особливими потребами відбудеться творчий фестиваль «Країна дитинства». Відвідати захід можуть усі охочі криворіжці та гості міста.

Фестиваль проходитиме у парку «Саксаганський» (вул. Бикова, 2) з 16:00 до 20:00.

 

 

На гостей чекає цікава програма: концерт обдарованих дітей, хімік-шоу, роботи, аніматори, спортивні змагання, безліч майстер-класів, квестів, вікторин, співи, танці, фотозони, виставки творчих робіт.

 

 

Також на заході буде безліч активностей: сходження на Гору Знань з інтерактивним музеєм цікавої науки «Знаніум», підкорення вершини спортивного Олімпу з футболістами ФК «Кривий Ріг», похід до театру «Веселі хвостики», де актори – це наші найвідданіші чотирилапі друзі.

 

 

Усі охочі зможуть відвідати «місто професій», отримати задоволення від космічного співу особливої співачки Каміли, світський модний захід від «сонячних» дітей Кривого Рогу, творчі майстер-класи від «дітей дощу», цікава математична школа від вихованців Вальдорфської школи, отримати уроки жестової мови, щоб навчитися розуміти, а іноді слухати серцем тих, хто не має голосу, посмакувати кавою у кав’ярні «сонячного» бариста, завітати до кафе «Інші грані», де «діти дощу» покажуть, як легко прикрасити бельгійські вафлі і лимонад, щоб поласувати зі смаком. Проїхатись верхи на коні та відчути себе козаком або справжньої амазонкою зможе будь-хто з хлопчиків та дівчаток.

 

 

Родзинкою заходу є те, що його організатори – громадські організації нашого міста, які опікуються дітьми з особливими потребами. Ці люди добре розуміють, як важливо дитині з особливими потребами дати можливість проявити себе, знайти друзів та мати звичайне дитинство.

 

 

Фестиваль проходитиме під патронатом народного депутата Костянтина Павлова.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: