Крути педалі! З 1 по 30 квітня у Кривому Розі триватиме акція "30 днів на велосипеді"

КОРИСНО
28.03.19 - 14:54

З 1 по 30 квітня у Кривому Розі триватиме акція "30 днів на велосипеді". Організатори - велоклуб UBF.

Основна мета - разом їздити на велосипеді щодня, ділячись у соцмережах своїми досягненнями і використовуючи хештеги:  #30daysofbikingUA,  #30daysofbikingUBF, #30daysofbiking,  #30dib.ubf,  #30дібвелосіпедом,  #30днейнавелосіпеде,  #30днівнавелосіпеді.

 

"Безліч блакитних карток учасників заповнять соцмережі. Ні, це не спам, це можливість всім разом показати, що здоровий спосіб життя - це можливо і не так вже й складно. І велосипедисти - це "crazy" сім'я, спільнота, секта (вибирайте самі, що вам підходить) на Землі", - розповідають організатори. - UBF були б не UBF, якби не придумали чогось особливого. Ставши учасником акції, ви автоматично берете участь у криворізькому челленджі. Спеціально для акції буде створена група в "STRAVA", в якій всі учасники акції зможуть порівняти свої досягнення з іншими. Найактивніших учасників планують відзначити і 4 травня нагородити призами від спонсорів.

 

Залік буде відбуватися в наступних категоріях:

1. Найбільший пробіг за місяць

2. Найбільший сумарний набір висоти всіх заїздів за місяць

3. Найбільша дистанція за один заїзд.

Також всіх учасників, хто зміг за місяць проїхати 500 км і більше, 1000 км і більше, планують відзначити пам'ятними призами.
 

Головна умова участі в акції "30 днів на велосипеді по-криворізьки" - протягом місяця проїжджати мінімум 1 км щодня, записуючи свою активність в STRAVA. Рекомендується прикріплювати до треків фотографію з флаєром учасника.

Потрібно виконати кілька простих умов:

- купити флаєр учасника (50 грн), звернувшись особисто до організаторів акції у Кривому Розі (Соколовський Максим 097 463 87 17, Шевченко Олександр 097 406 71 12).

- пройти реєстрацію на офсайті акції і запам'ятати реєстраційний номер.

заповнити реєстраційну форму учасника криворізької акції

стати учасником групи в STRAVA.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: