Кривавий день 4 роки тому. Криворізькі танкісти згадують п’ятьох загиблих на Донбасі побратимів

ПАМ'ЯТЬ
01.02.19 - 16:49

1 лютого 2015 року видався кривавим днем в історії 17-ї ОТБр - в селі Троїцьке Попаснянського району Луганської області загинуло п'ятеро бійців 17-ї окремої Криворізької танкової бригади. Під час виконання бойового завдання, від прямого попадання ворожої ПТУР був підбитий танк з екіпажем криворізьких військових.

Троє наших бійців загинули. Це командир танку, молодший сержант 23-річний Олексій Осташевський. Народився у місіт Судак в Криму. Похований у Кривому Розі.

Разом із ним загинув навідник, старший солдат 25-річний Костянтин Ткачук, уродженець міста Кривий Ріг.

Третім серед загиблого екіпажу танку був механік-водій, молодший сержант 32-річний Василь Денисюк. Народився в селі Красний Під Широківського району Дніпропетровської області.

Навідник танкової роти, старший солдат 33-річний Дмитро Головін загинув того ж дня у бою з бойовиками за взводний опорний пункт «Саша». О 5-ій ранку російські найманці почали обстріл. Головін відстрілювався, поки не закінчилися патрони. Потім наказав напарнику залишатися у бліндажі, а сам вийшов до противника. Терористи наказали йому лягти на землю і розстріляли. Військового поховали на кладовищі у місті  Володимир-Волинський Волинської області. Сам він уродженець міста Луцьк.

У цьому ж бою терористи вбили механіка-водія розвідувальної роти, сержанта 34-річного Дмитра Человського. Народився він у Кривому Розі. До початку бойових дій на сході України працював на шахті «Гвардійській». Похований на кладовищі селища Веселі Терни Тернівського району міста Кривий Ріг.

Схиляємо голови в жалобі за нашими воїнами...

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: