"Кривбасводоканал" - про ефективну роботу нових екскаваторів Hyundai та Bobcat

КОМЕНТАР
14.01.19 - 15:09

"Кривбасводоканал" стверджує, що оновлення парку екскаваторів позитивно позначилось на роботі підприємства - ефективну роботу вже показали нові Hyundai та Bobcat.

Оновлення парку вдалося досягти завдяки підтримці міської влади, депутатського корпусу та зваженого підходу менеджменту підприємства, - повідомляє прес-служба водоканалу.

Ці екскаватори мають потужну гідравліку, зручне управління та відрізняються удосконаленою комплектацією.

Такі характеристики дозволяють за необхідності переоблаштовувати механізм для використання гідромолота, зміни інших насадок, що пришвидшує землерийні роботи.

Для порівняння – на старому екскаваторі для того, аби вирити траншею глибиною не більше 4 метрів та супутніх маневрувань потрібно було приблизно 2 години. Нині новий екскаватор здійснює аналогічну роботу удвічі швидше.

До того ж, сучасна техніка дозволяє копати на глибину до 5 метрів.

Повернення боргів споживачами та вчасна оплата за воду відкриють підприємству нові можливості покращити існуючий автопарк, - нагадує підприємство.

Критичний стан сьогодні мають автомобілі аварійної служби. Повне переоснащення ремонтного рухомого складу ще більше прискорить роботу бригад і забезпечить містянам комфорт. 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: