Криворіжців посилають на медогляд? Усі планові обстеження та операції заборонені!

АКТУАЛЬНО
19.03.20 - 12:24

Криворіжці поскаржились, що під час карантинних обмежень, адміністрація підприємства напрявляє їх проходити медичний огляд.

Нагадаємо, що по всій країні, зокрема й у Кривому Розі, медзаклади перейшли на карантинний режим роботи.

 

Медики працюють у посиленому, дуже напруженому режимі. Особливо – фельдшери, диспетчери, водії екстреної медичної допомоги.

 

У медичних закладах припинені планові обстеження, профілактичні огляди, консультацій, планові оперативні втручання, зубне лікування, крім ургентних та невідкладних випадків, лабораторних та діагностичних досліджень, щеплень і туберкулінодіагностики.

 

На період карантину в лікарнях скасували всі планові операції. Хірурги братимуться лише за ургентні випадки. Все – аби звільнити операційні та реанімації.

Лікарі закликають: у разі підвищення температури тіла, наявності сухого кашлю, ускладненого дихання, лихоманки – зателефонувати сімейному лікарю або на «гарячі лінії» (067) 611 08 86, (068) 979 96 24 або 103.

 

Нагадаємо, в нашій області визначені дві госпітальні бази: Дніпровська міська лікарня №21 та Криворізька інфекційна лікарня. Вони прийматимуть хворих з підозрою на коронавірус, якщо таких виявлять серед мешканців регіону. У разі переповнення інфекційної лікарні, пацієнтів прийматиме криворізька лікарня №11 (на житломасиві ПівдГЗК). 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: