Криворіжців вітає голова Ради директорів холдингу KSG Agro Сергій Касьянов

СОЦІУМ
31.12.18 - 15:38

У переддень Нового Року, криворізьку громаду привітав голова Ради директорів холдингу KSG Agro, голова ради Благодійного Фонду «Майбутнє» Сергій Касьянов.

 

"Дорогі друзі!

Від усього серця вітаю вас із найбільш довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим!

Ці свята ми завжди зустрічаємо зі сподіваннями.  Водночас ми прискіпливо оцінюємо з точки зору реалізації запланованого прожитий рік, і кожен визначає рівень його значущості по-своєму.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2018 рік був прожитий недарма - насичений важливими для кожного з нас подіями, напруженою працею. Він подарував нам радість перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід.  

Яким же буде рік прийдешній – багато в чому залежить від нас самих. Нехай не залишиться в наших серцях місця для злості й заздрощів, для брехні й ненависті.

Нехай наші душі будуть сповнені оптимізмом і радістю. І тоді новий рік стане вдалішим за попередній!

Тож хай прийдешній рік принесе усім нам мир. Мир - нашій країні, мир - кожній родині, мир - кожній хаті!  

Від усієї душі бажаю вам великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч.

Нехай 2019 рік виправдає ваші найдобріші надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям. Нехай здійсняться всі шляхетні бажання й заповітні мрії, а кожен день Нового 2019 року наповниться добром і щастям!

Веселих усім свят, смачної куті та щасливого Нового Року!

З повагою та найщирішими побажаннями Сергій Касьянов".

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: