Криворіжець Сергій Адамчук готується до титульного бою

СПОРТ
31.01.19 - 15:43

38 перемог, 14 із яких нокаутом — такий послужний список професійного спортсмена Сергія Адамчука. Завтра йому належить зробити один крок до звання найсильнішого кікбоксера планети у своїй вазі. Мета криворіжця — у титульному поєдинку відібрати пояс у діючого чемпіона тайця Петчпаномрунгу.

 Американське місто Г’юстон завтра прийматиме двох найсильніших кікбоксерів світу. На татамі вийдуть криворіжець Сергій Адамчук та таєць Петчпаномрунгу. Це буде титульний поєдинок за звання чемпіона світу з кікбоксингу в напівлегкій вазі в розділі К-один, Глорія-63. Спортсмени вже зустрічалися на татамі. І хоча це був не титульний бій, але за очками тоді перемогу рефері віддали тайцю. У новій зустрічі перевага буде наша, переконаний перший наставник криворізького спортсмена.

 

«У міжсезонні Сергій тренується в нас і підтримує форму. Після Нового року він поїхав до Голландії готуватися до бою. На той момент я бачив, що він був у хорошій формі, і він обов’язково переможе», — зазначив заслужений тренер України, президент ПБК «Барс» Володимир Коржак

 

Результати виступу Сергія Адамчука на професійній арені вражають.

За шість років наш земляк провів 48 професійних боїв, у яких святкував 38 перемог. Чотирнадцять поєдинків завершив достроково.

Цими успіхами спортсмен завдячує Володимиру Коржаку та тренерському штабу нідерландського клубу «МайкДжим», з яким у Адамчука нині - чинний контракт.

 

Фото зі сторінки Фейсбук Сергія Адамчука.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: