Криворіжгаз продовжує модернізацію критично важливої газової інфраструктури Криворізького району

РЕКЛАМА
09.06.22 - 14:12

Днями фахівці АТ «Криворіжгаз» встановили три сучасних ШГРП RGC Production у Криворізькому районі. Газорозподільне обладнання виробництва RGC Production замінило старе обладнання, яке відпрацювало понад 30 років. Загалом цьогоріч встановлено вже 9 новітніх шафових гозорозподільних пунктів RGC Production.

Робота критичної інфраструктури під час війни має особливо важливе значення. Тож компанія виконує не тільки поточні завдання з підтримання належного стану мереж газопостачання, а й модернізує мережі і газове обладнання. Вчасна модернізація гарантує стабільний та безпечний розподіл газу. Нові шафові газорозподільні пункти виробництва RGC Production забезпечать безаварійну доставку газу до споживачів більш як ­­­­500 квартир та понад 1300 будинків приватної забудови у Кривому Розі та 9 селах Криворізького району.

 

Регіональна газова компанія ще кілька років тому взяла курс на повну заміну радянських технологій у газорозподілі та послідовно працювала над розширенням контактів з європейськими та північно-американськими компаніями.

 

«Починаючи з 2019 року, РГК у тісній співпраці з провідними європейськими виробниками побудувала в Україні три новітніх заводи RGC Production з виробництва газового обладнання. А за останні кілька років було створено глобальну систему поставок, що пов’язує підприємства RGC Production із провідними світовими виробниками з багатьох країн. Та оцінити правильність стратегії РГК ми змогли з початком війни в Україні, коли партнерські відносини з іноземними виробниками, власні логістичні маршрути і хаби дали можливість нашим колегам, де були та продовжуються й нині запеклі бойові дії, швидко відновлювати газопостачання у тому числі й в деокупованих регіонах», - зазначив директор технічний АТ «Криворіжгаз» Борис Рибка.

 

У компанії впевнені, з часом саме розвиток виробництва власного газового обладнання з використанням провідних європейських технологій дозволить газовій галузі України швидко інтегруватись в європейський ринок в рамках інтеграції України в ЄС.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: