«Криворіжгаз» пропонує комплексну послугу з заміни та встановлення енергоефективного обладнання

РЕКЛАМА
13.01.22 - 9:26

З 2021 року АТ «Криворіжгаз» запропонувало своїм споживачам нові послуги з продажу газового обладнання та приладів: котлів, модемів для передачі показань лічильників, сигналізаторів газу тощо. Всі товари, які пропонує компанія, сертифіковані та відповідають міжнародним стандартам якості.

Одними із найпопулярніших сегментів у продажі газового обладнання є котли. Дедалі частіше споживачі купують нові котли з метою економії використання газу. Нові зразки опалювальної техніки значно енергоефективні у порівнянні з застарілими моделями котлів. А заміна старого обладнання на нове сприяє значній економії газу. Якщо котел відпрацював більше 10 років, то він втрачає свій коефіцієнт корисної дії до 40%, а це відображається в платіжках.

 

«Компанія «Криворіжгаз» надає повний комплекс робіт із заміни котла. До послуги з реконструкції входить демонтаж/монтаж обладнання, оформлення пакету дозвільних та технічних документів, сертифіковані матеріали, комплектуючі та надання гарантії», - наголосив директор з капітального будівництва АТ «Криворіжгаз» Михайло Жих.

 

Підібрати енергоефективне газове обладнання відповідно до характеристик помешкань споживачів та його потреб, допоможуть персональні менеджери в 104.ua клієнтських просторах за адресами: вул. Віталія Матусевича, 2-А, пр. Поштовий, 19, вул. Ракітіна, 11, вул. Володимира Великого, 29-В.

Також є можливість отримати консультацію за номерами: 46-26-104 або 067-62-92-104.

 

Довідка: Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис км газопроводів та понад 8 млн споживачів газу.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: