Криворіжжя сьогодні попрощалося зі своїм загиблим захисником Миколою Кобцем

ЖАЛОБА
30.06.22 - 13:45

Мешканці села Новомайське Криворізького району сьогодні попрощалися зі своїм загиблим захисником Миколою Кобцем. 52-річний боєць загинув 26 червня під ракетним обстрілом залізничного мосту в Черкасах.

У загиблого Героя залишилися мати, дружина, донька та син. Провести його в останню путь прийшло багато людей: рідні, односельці, бойові побратими.

 

"Дуже тяжко нам приймати загибель батька... Пам'ятаю, як о третій годині дня зателефонував сусід і повідомив, що на громаду прийшли повістки. Батько був дуже відповідальною людиною, він служив, і синові теж завжди казав, що той має відслужити в армії. Потім сам узяв повістку, зранку попрощався з сім'єю і пішов воювати... За кілька годин після того, як батька не стало, нам позвонив його побратим, наш односелець. Він і повідомив про загибель батька. Офіційна інформація надійшла трохи пізніше, коли нам позвонив його омандир. Знаємо, що тато загинув від уламку ракети, яка вдарила по мосту. Він був гарною людиною, працьовитою, охайною й усміхненою, а для мене особисто - найважливішою людиною в житті", - розповіла нам Дар'я, донька загиблого воїна.

 

"Це був мій найкращий друг, нам усім дуже важко нині. Це була гарна людина, яка допомагала всім односельцям. Він любив співати, часто виступав на сцені. Світла пам'ять нашому Миколі Анатолійовичу", - розповів друг Миколи Кобця, Андрій Куцик.

 

Поховали бійця на Новомайському цвинтарі. Усі, хто знав Миколу Анатолійовича, запам’ятають його як чудового сина, турботливого чоловіка, люблячого батька та незамінного друга.

Вічна пам’ять і шана Герою!

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: