Криворізька інфекційна лікарня отримала нові УЗД та рентген-апарати

АКТУАЛЬНО
28.05.20 - 15:25

Портативні ультразвукові та рентген-апарати - таким новим медичним обладнанням сьогодні поповнилась міська інфекційна лікарня. Техніку придбали обласним коштом для лікарів, що працюють на передовій боротьби з коронавірусом.

Інфекціоністи зараз - на передньому краї боротьби з коронавірусом. Тут, в інфекційній лікарні, медики рятують криворіжців, уражених небезпечним вірусом.

 

Успіх лікування залежить, передусім, від сучасного обладнання. Таке сьогодні з'явилось у лікарні - два портативні апарати УЗД та нова рентген-система.

 

"Ми зможемо цими апаратами проводити дослідження важких хворих, які перебувають в реанімації, і забезпечити якісні рентген-знімки для цього контингенту пацієнтів. Система сучасна, нового покоління. Вона дозволяє працювати у двох режимах: рентген-знімки і режим цифрового зображення", - прокоментувала Олена Партоєва, в.о. директора Криворізької інфекційної лікарні №1.

 

Нині інфекційна лікарня - провідний заклад міста у застосуванні нових протоколів лікування та організації надання медичної допомоги.

 

"Від забезпечення цього лікувального закладу буде залежати і своєчасність, і правильність забезпечення інших лікарень, які теж продовжують надавати допомогу. Лікарня має бути добре оснащена. Я вчора говорив на сесії, у нас є захворюваність на коронавірус серед медичних працівників, але інфекційка у питаннях роботи з пацієнтами та організації допомоги показала, що вони - професіонали", - зауважив Костянтин Мурашко, начальник міського управління охорони здоров'я. 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: