Криворізька прокуратура №3 візьметься за незаконні автозаправки

ВАЖЛИВО
03.09.19 - 11:37

Як ми вже повідомляли, у червні в Саксаганському районі слідчий опломбував резервуари для зберігання нафтопродуктів та розподільні колонки на нелегальній автозаправці. Вона діяла просто під носом у патрульних поліцейських на Волгоградській, 11 Б.

Крім того, правоохоронці демонтували модульні АГЗП з продажу скрапленого газу на бульварі Вечірньому, 20 та біля автостоянки на мікрорайоні Сонячному, 7 В.

 

Станом на серпень, у Саксаганському районі діють 23 автозаправних та автогазозаправних станції, модульних АГЗС з продажу скрапленого газу, паливних складів. 10 з них працюють незаконно - у них відсутні необхідні документи на землю (8 земельних ділянок), використовують земельні ділянки не за призначенням (одна земельна ділянка).

 

Для того, щоб завадити такій протизаконній діяльності на території Саксаганського та Центрально-Міського районів, у Криворізькій місцевій прокуратурі № 3 створили робочу групу, до складу якої увійшли працівники прокуратури, правоохоронних органів та виконкомів районних рад. Завдання міжвідомчої робочої групи – протидія, попередження, виявлення, розкриття та розслідування нелегальної діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів на території міста.

 

Нагадаємо, у липні правоохоронці виявили незаконну автозаправку на житломасиві Інгулець.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: