Криворізька вчителька потрапила у ТОП-12 педагогічного конкурсу Global Teacher Prize Ukraine

КОНКУРС
01.10.19 - 10:13

Вчителька початкових класів Криворізької загальноосвітньої школи-інтернату №4 Тетяна Комишова потрапила у ТОП-12 педагогічного конкурсу Global Teacher Prize Ukraine.

 

Тетяні Комишовій - 41 рік, понад 16 років життя вона присвятила дітям.

 

"Учителька ініціює зміни для покращення освітнього простору, застосовує методику «Ляльковий театр», яка є передумовою вдосконалення мовної діяльності учнів. Педагогічна діяльність Тетяни Комишової неодноразово була винагороджена відзнаками, сертифікатами, грамотами. У 2018 - 2019 роках стала ініціатором участі школи у соціальній програмі «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів», яка реалізується Центром «Розвиток КСВ» і Mondel Z International Foundation", - такою візитівкою КЗШ №4 представили свою колегу на конкурс.

 Криворізька вчителька бере участь у номінації «Вибір серцем» (за кураторства Наталії Мосейчук).

 

Голосування за переможця вже розпочалося. Підтримати нашу землячку, віддавши за неї свій голос можна тут.

 

Довідково. Право на освіту - соціальний проєкт ТСН за кураторства телеведучої Наталії Мосейчук, покликаний пришвидшити реформи в галузі освіти. Переможець отримає грошову винагороду 70 тисяч гривень та поїздку в Дубай на освітній форум Global Teacher Prize.

 

Як ми писали раніше, до ТОП-50 найкращих учителів України престижної премії Global Teacher Prize Ukraine увійшла учителька математики та інформатики Криворізької загальноосвітньої школи №112 Анжела Артюшенко.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: