Криворізьке підприємство «Суха Балка» проводить протиепідемічні заходи

АКТУАЛЬНО
01.04.20 - 16:05

На руднику «Суха Балка» групи DCH Олександра Ярославського ввели протиепідемічні заходи, щоб не допустити поширення коронавірусу COVID-19.

В адміністративних і виробничих приміщеннях, робочих автобусах регулярно проводять дезінфекцію: обробляють поручні, ручки, місця для сидіння. Тричі на день після масових спусків в шахти дезінфікують місця посадки працівників у кліть і самі кліті. Введено посилений режим провітрювання і проведення вологого прибирання із застосуванням дезінфекційних засобів.

 

Розроблено порядок дій для медперсоналу в разі виявлення ознак захворювання у працівників. На прохідних шахт медики проводять безконтактну термометрію. В адміністративно-побутових приміщеннях шахт «Ювілейна» та ім. Фрунзе регулярно здійснюють кварцування.

 

На підприємстві заборонили прийом їжі в їдальнях і буфетах. Упаковані обіди і буфетну продукцію продають на винос. На прохідних відключили алкотестери, щоб не піддавати додатковому ризику співробітників.

 

Для ефективного виконання профілактичних заходів «Суха Балка» закупила дезінфекційні, антисептичні засоби, обладнання для обробки приміщень дезрозчином, марлеві маски і нітрилові рукавички для всіх співробітників. На цей місяць підприємство забезпечило себе всім необхідним, - підтверджують в адміністрації.

 

«На руднику «Суха Балка» докладають максимум зусиль для попередження поширення коронавіруса. Головне зараз – спокій, відповідальність кожного співробітника і чітке дотримання рекомендованих заходів», - зазначив генеральний директор керуючої компанії DCH Steel Віталій Баш.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: