Криворізькі боксери стали призерами обласного чемпіонату

СПОРТ
18.03.19 - 14:08

Сім нагород різного ґатунку семеро боксерів із ДЮСШ № 5 привезли з чемпіонату області, який днями відбувся в Дніпрі.

«Два перших, два других та три третіх місця — хлопці показали гарний результат. Я теж хвилююся, коли вони виходять на ринг. Усі емоції відчуваєш на собі», — розповідає тренер із боксу 5-ої ДЮСШ Геннадій Орловський.

 

Відповідальність перед тренером — на першому місці, кажуть юні майстри боксерської рукавички. Своїми виступами на обласному рівні задоволені. Вважають, отримали достатньо досвіду, аби показати себе на всеукраїнському рівні.

«Першу й третю перемогу я здобув за очками. Другу — нокаутом у другому раунді. Було нелегко, але я намагався», — ділиться чемпіон області з боксу Володимир Романенко.

 

 

«Я переміг за очками у першому бою. У другому — поборов суперника з явною перевагою. Усе дуже швидко відбувалося. Це завжди цікавий досвід, ніколи не знаєш чого очікувати», — розповідає чемпіон області з боксу Максим Бойко.

 

 

Тепер на цих хлопців очікує регіональний турнір, що дасть путівку на весняний чемпіонат України, який пройде на Одещині. А в разі перемоги, попереду в наших боксерів — участь у чемпіонаті Європи.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: