Криворізькі депутати виділили кошти на підтримку ЖКГ. Що найближчим часом зміниться у місті

ВАЖЛИВО
30.01.19 - 12:15

На сьогоднішній сесії депутати підтримали пропозиції мера Юрія Вілкула та направили додатковий фінансовий ресурс на розвиток житлово-комунальної сфери.

На реалізацію програми з розвитку житлово-комунального господарства в Кривому Розі додатково виділили більше 80 млн. грн.

 

На пленарному засіданні з доповіддю виступив Іван Карий, директор департаменту розвитку інфраструктури міста.

 

Так, більше 12 млн. грн. виділили на встановлення 495 приладів обліку теплової енергії, які коштом міського бюджету придбала комунальна «Криворіжтепломережа».

На виконання поточних ремонтів доріг направлять 50 млн. грн. Крім того, додаткові гроші виділені на завершення капремонту скверу «Суха Балка» в Покровському районі, встановлення сучасного зовнішнього освітлення й будівництво світлофорів».

 

Відзначимо, що в бюджеті-2019 на розвиток і утримання доріг, придбання спецтехніки закладено понад 315 млн. грн. Рекордна сума - 318 млн.грн. - виділяється на освітлення міста, благоустрій парків і скверів, дренажних насосних станцій, ремонт контейнерних майданчиків.

 

Серед наймасштабніших дорожніх проектів: продовження ремонту дорожнього покриття по вулиці С. Колачевського, закінчення робіт по вул Толстого. У розробці - проекти по вулицях Едуарда Фукса, Січеславська, Кирило-Мефодіївська, від площі Володимира Великого до 30-річчя Перемоги.

У планах також - ремонт дороги від проспекту 30-річчя Перемоги до Спаської.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: