Криворізькі гандболістки очолили турнірну таблицю жіночої Вищої ліги України

СПОРТ
17.04.19 - 10:41

Відповідальна двоматчева дуель для криворізьких гандболісток відбулася в нашому місті.

Перемога в протистоянні із командою Сумського державного університету дала змогу криворожанкам очолити турнірну таблицю жіночої Вищої ліги України. Дівчата були налаштовані на перемогу ще до початку першої гри.

«У нас бойовий настрій на гру, впевнено йдемо до перемоги. Вважаю, ми варті цього, сподіваюся, що візьмемо перше місце і станемо чемпіонами України», — розповідає гравець команди «ДЮІ» Софія Пихайленко.

 

 

Зустріч видалася важкою та напруженою. Очевидної переваги на початку не було, але поступово криворожанки знайшли свою гру та почали домінувати як у захисті, так і в атаці. Результат — перемога наших дівчат 32–19. Друга зустріч мала подібний сценарій.

«Можна було і краще зіграти. Чи весна дає про себе знати, чи кінець сезону. Та й дівчата молоді, грали в дитячій лізі, там по 10 турів, тому 20 для них складно. Та сподіваюся на покращення якості гри», — зазначив тренер команди «ДЮІ» Геннадій Кравцов.

 

 

Тимчасове лідерство — ще не запорука виходу у фінал чотирьох. У найближчих переслідувачів — ще по кілька ігор у запасі. Тож у дівчат відповідальне завдання — не схибити та в завершальних турах будь-що перемагати. Загалом молода команда Донецького юридичного інституту успішно дебютувала у Вищій лізі. Підтримують дівчат і студенти, і викладачі.

«Команда була створена не так давно, менше року, але вже з перших ігор дівчата проявили характер, волю до перемоги і вже грають у Вищій лізі чемпіонату України. Ми дуже ними пишаємося», — розповів проректор Донецького юридичного інституту Микола Панченко.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: