Криворізькі гастролери побили й викрали чоловіка на Миколаївщині

КРИМІНАЛ
01.12.20 - 15:19

Про завдання тілесних ушкоджень 30-річному чоловіку поліції повідомили медики. Чоловіка побили та викрали двоє криворіжців, а згодом відпустили, - інформує поліція Миколаївщини.

Постраждалий повідомив, що він, повертаючись з роботи, чекав на таксі на автобусній зупинці поблизу села Добра Воля Новобузького району. 

 

До нього під’їхав автомобіль Toyota Highlander. Із позашляховика вийшли двоє невідомих та почали висувати претензії, які потерпілий не розумів. Чоловіка побили, вдягли кайданки, запхали до багажного відділення авто, відібрали мобільний, щоб не зміг викликати допомогу, а після цього відвезли до Нового Бугу, де відпустили.

 

Побитий місцевий мешканець попросив перехожого викликати йому швидку, медикам розповів, як усе було, а лікарі сповістили поліцію.

 

Правоохоронці встановили особи зловмисників. Це були жителі Кривого Рогу 33-х та 41-го року, які приїхали у Новобузький район у власних справах. Автомобіль, на якому вони пересувалися, вилучили. Наразі на машину наклали арешт. Мобільний телефон повернули власнику.

 

27 листопада слідчі Новобузького відділу поліції повідомили нападникам підозру у вчинені злочинів за двома кримінальними статтями. Якщо їх вину доведуть, то криворіжцям світить до 5 років за ґратами.

 

Також правоохоронці встановили, що співробітник поліції, якому стало відомо про злочин, неналежним чином відреагував на кримінальне правопорушення та не вжив заходів для затримання зловмисників. Наразі ведуть службове розслідування. Поліцейського відсторонили від виконання службових обов’язків.

 

Фото з мережі Інтернет та поліції Миколаївщини.

Фото з мережі Інтернет та поліції Миколаївщини.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: