Криворізькі лікарні отримали медикаменти від Групи Метінвест та Фонду Ріната Ахметова

ВАЖЛИВО
28.04.22 - 8:42

До міських лікарень, які працюють у режимі шпиталів, надійшла третя партія медикаментів від Метінвесту та Фонду Ріната Ахметова.

У гуманітарному вантажі - найнеобхідніше для лікування поранень і травм: шовний матеріал, стерильні хірургічні інструменти і рукавички, ізотонічні розчини, інфузійні антибіотики, протизапальні і знеболювальні препарати. Усього протягом квітня Кривий Ріг отримав 150 найменувань та близько 260 тисяч упаковок ліків та медвиробів.

 

«Від початку військової агресії у Кривому Розі визначили опорні лікарні, які натепер виконують функцію шпиталів. Там допомагають пораненим українським військовим і цивільному населенню. Для проведення якісного лікування медикам потрібні як стандартні препарати, так і специфічні, тому ми системно постачаємо необхідні ліки саме в ці медичні заклади», - прокоментував Олександр Герасимчук, генеральний директор Інгулецького ГЗК Групи Метінвест.

 

Медичні гумвантажі поповнили міський резервний запас ліків, який створюють у Кривому Розі за завданням Військової адміністрації.

 

«Ми вдячні компанії Метінвест, яка сьогодні допомагає забезпечити шпиталі необхідними препаратами й інструментами для якісного лікування та якнайшвидшого одужання наших пацієнтів», - прокоментував Юрій Чорновол, в.о. директора Криворізької міської лікарні №17.

 

Раніше Група Метінвест у координації з управлінням охорони здоров’я Кривого Рогу опрацювали запит лікарень та визначили перелік необхідних медикаментів. Наступні поставки лікарських засобів також формуватимуться на основі актуальних запитів медичних закладів.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: