Криворізькі пластуни запрошують в освітню мандрівку балкою Північною Червоною

ЦІКАВО
21.06.19 - 12:49

22 та 23 червня у Кривому Розі відбудеться мандрівний Кваліфікаційний вишкіл дійсного членства організації "Пласт-НСОУ".

Криворізькі пластуни запрошують в освітню мандрівку балкою Північною Червоною людей, які хочуть займатись вихованням дітей і молоді.

 

На вишколі розкажуть, що таке Пласт, ознайомлять з його методикою та структурою, повідомлять корисну інформацію про різні соціальні, спортивні та мистецькі заходи і способи їх організації..

 

З будь-яких питань звертайтеся за телефонами: 067 973 37 23, 099 195 27 45.

 

Нагадаємо, пластовий осередок - станиця Кривий Ріг Національної скаутської організації України - був відновлений у квітні 2017 року.

 

Протягом цього часу криворізькі пластуни брали участь у численних культурно-просвітницьких заходах, залучаючи активну молодь до розвитку рідного міста. 

 

Станиця Кривий Ріг об’єднує волонтерів, які мають на меті розвивати організацію у місті та популяризувати її діяльність.

 

Це насамперед громадські активісти, студенти, українські добровольці.

 

Для досягнення своєї мети «Пласт» розвиває духовні, інтелектуальні, соціальні і  фізичні риси своїх членів, плекає серед молоді традиції їхніх предків, передає знання і розуміння історії, культури та національних традицій, здійснює екологічну, оздоровчу, аматорську спортивну та культурну діяльність.

 

У пластунів немає вікових обмежень, тому в організації завжди раді як молоді, так і містянам старшого віку, які ведуть активний спосіб життя.

 

 

 

Фото - зі сторінки пластунів.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: