Криворізькі поліцейські відпустили чоловіка, якого затримали вчора за розбещення дитини

ЕКСКЛЮЗИВНО
05.04.19 - 12:19

Як ми раніше повідомляли, увечері 4 квітня у Кривому Розі чоловік насильно завів із собою до під’їзду малолітню дитину та почав зривати з неї одяг.  Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції України В’ячеслав Аброськін.

 

Повідомлялося, що чоловік намагався затягнути 8-річну дитину до своєї квартири, але дівчинка вирвалася, вибігла на вулицю та покликала на допомогу.

"Поліцейські затримали нападника. Ним виявився містянин, який у 2007 та 2012 роках уже відбував покарання за подібні злочини. Усього провів за ґратами 10 років. Зараз триває слідство", - написав Аброськін.

 

"Правоохоронці затримали та доставили до Покровського відділення поліції раніше судимого за аналогічні злочини чоловіка 1980 року народження. Як встановлено, раніше він відбував покарання за розбещення малолітніх дітей", - звітує Національна поліція у Дніпропетровській області. - Під час огляду помешкання затриманого було виявлено безліч іграшок та цукерки, якими він пригощав дівчинку.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини справи, опитують свідків вказаної події. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх)". 

 

Але щойно з власних джерел наші журналісти дізналися, що криворізькі правоохоронці відпустили нападника.

 

Мама постраждалої дівчинки розповіла, що не може повірити в те, що сталося. Вона зателефонувала дільничному інспектору, і той підтвердив, що злочинець на свободі.

Поліцейський і сам не розуміє, чому нападника відпустили.

 

Ми стежимо за резонансною справою, і надалі повідомимо подробиці. 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: