Криворізькі правоохоронці направили до суду обвинувальні акти щодо двох смертельних аварій

ДТП
06.08.19 - 10:18

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту встановили обставини дорожньо-транспортних пригод та вручили обвинувальні акти водіям-винуватцям, – повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Як ми вже повідомляли, 27 квітня по вулиці Володимира Великого зіткнулися мотоцикл Yamaha та автомобіль Citroen Jumper. Встановлено, що мотоцикл зіткнувся з правою частиною автомобіля, водій якого не надав йому перевагу у русі. Внаслідок ДТП водій двоколісного транспорту загинув на місці пригоди. 19 липня водію авто повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 2 статті 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. 25 липня у суді йому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, а наступного дня вручили обвинувальний акт. Кримінальне провадження спрямували до Саксаганського районного суду.

 

Нагадаємо, 2 січня на проспекті Мира водій автомобіля Ford Fusion збив 78-річного пішохода, який перетинав проїзну частину. Пенсіонер отримав травми та загинув на місці події. 24 липня водію автомобіля повідомили про підозру за частиною 2 статті 286 КК України. Наступного дня йому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. 31 липня чоловіку вручили обвинувальний акт. Кримінальне провадження спрямували до Центрально-Міського районного суду.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: