Криворізькі танкісти провели масштабні навчання з залученням авіації

ВІЙСЬКОВІ
25.03.20 - 14:48

У бригаді відбувся вишкіл військовослужбовців. Особовий склад навчався з задіянням техніки, гелікоптерів та винищувачів, - пресслужба 17-ї ОТБр.

Навчання відбулися під керівництвом командувача військ оперативного командування «Схід» генерал-майора Олександра Нестеренка.

 

Спочатку керівництво та підрозділи планували дії під час наступальної операції для відновлення втраченого положення по лінії розмежування. За командою, підрозділи перейшли до оборони та відбили наступ противника у взаємодії з авіацією Повітряних сил.

 

Військовослужбовці бригади відпрацьовували питання дозаправки техніки, евакуації пошкодженої техніки з поля бою. Медики надавали умовним пораненим першу домедичну допомогу та здійснювали евакуацію за допомогою гелікоптерів.

 

Під час наступу танкові екіпажі стикнулися з малопомітними дротяними загородженнями та долали перешкоди.

 

Під час наступальних дій колона машин потрапила під обстріл, виявилося, що вона заражена радіоактивним пилом. Підрозділ радіаційного, хімічного і біологічного захисту розгорнув пункт спеціальної обробки. Після розгортання, під’їхала колона зараженої техніки. Її обробили спецзасобами, перевірили на радіоактивне зараження.

 

Фото пресслужби 17-ї ОТБр.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: