Криворізького гвардійця, який порізав ножем таксиста, залишили під вартою на 60 діб

РЕЗОНАНС
26.09.19 - 9:59

Як ми вже писали, 31 липня близько п’ятої ранку молодик наніс декілька колото-різаних поранень 51-річному таксисту, який підвозив його до Індустріального мікрорайону.

Молодик не розплатився за перевезення, натомість наніс водію два удари ножем. За підозрою у нападі поліція затримала 21-річного нацгвардійця ВЧ 3011, який проходить службу за контрактом. Підозрюваного правоохоронці швидко знайшли  завдяки залишеному на місці злочину військовому квитку.

 

Нагадаємо, через напад на таксиста, 1 серпня близько сотні водіїв таксі влаштували акцію протесту, заблокувавши рух по вулиці Володимира Великого.

 

Пізніше відбулася конференція, на якій представники Нацгвардії зробили офіційну заяву з цього приводу. Вони наголосили, що винуватець обов’язково понесе покарання.

 

21-річного молодика підозрюють за частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 115 КК України – замах на вбивство.

 

25 вересня у Жовтневому районному суді відбулось підготовче судове засідання у цій справі.

 

Колегія суддів вирішила, що обвинувачений залишиться під вартою ще на 60 днів, оскільки існують ризики невиконання ним процесуальних обов’язків. Також суд зважив на можливість незаконного впливу підозрюваного на потерпілого та свідків, які ще не допитані судом.

 

Судовий розгляд справи призначили на 4 жовтня.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: