Криворізьких підприємців відзначили у мерії напередодні професійного свята

ПОДІЯ
30.08.19 - 15:49

Сьогодні в мерії відбувся урочистий прийом підприємців - представників малого та середнього бізнесу - з нагоди їхнього професійного свята, яке відзначатимуть вже цієї неділі.

У Кривому Розі в малому та середньому бізнесі працюють понад 36 тисяч людей. Приватна частина місцевого виробництва та надання послуг незначна: майже 10% від загальної кількості. Між тим, 40% міського бюджету – внесок саме підприємців. 
Присутніх на прийомі привітав в. о. міського голови - секретар Криворізької міської ради Сергій Маляренко.

 

«На сьогодні в місті 11 тисяч підприємств і 25 тисяч підприємців, які з великим ентузіазмом і майстерністю опановують економічний простір, проявляючи себе в різних галузях трудової діяльності. Крім цього, ваша праця допомагає міській виконавчій владі у вирішенні питань соціального характеру. Завдяки вашій допомозі, діють багато муніципальних проєктів соціального спрямування. На їхню реалізацію від вас місто отримало понад мільйон гривень за рік. Я переконаний, що рухаючись в такому напрямку, ми прийдемо до європейських стандартів якості і покращимо життя в нашому місті», – зазначив Сергій Маляренко.

 

Аплодували й переможцям міського рейтингового конкурсу – виробникам продукції, працедавцям та учасникам соціальних проєктів. Підтвердження тому, що у місті зацікавлені в розвитку малого та середнього бізнесу, – низка муніципальних програм на підтримку підприємців та спрощення процедур у започаткуванні і веденні власної справи.

 

«Це дуже добре відображається на мені та моїх колегах. Місто допомагає людям. Я беру участь практично в усіх соціальних проєктах. За можливості, допомагаємо всім людям, які цього потребують. Тому дуже вдячні місту за його ініціативи та програми», – розповів підприємець Олександр Січкар.

 

Досягнення кращих представників малого та середнього бізнесу Кривого Рогу відзначили грамотами та подяками.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: