Криворізьких студентів запрошують до участі в благодійному студентському балі у Дніпрі

БЛАГОДІЙНІСТЬ
05.11.19 - 9:58

У Дніпрі вдев’яте відбудеться благодійний студентський бал. Ліричний вальс, запальна ламбада та весела макарена... Криворізьких студентів запрошують до участі!

21 листопада у Дніпрі пройде благодійний студентський бал. Цьогорічна тематика –  «90-ті: навколо світу». Вже зареєструвалися вісім команд від різних вишів Дніпропетровщини, розповіла під час пресконференції начальниця управління департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Любов Кравченко.

 

«З нагоди Міжнародного дня студента облдержадміністрація підготувала для молоді низку заходів. Один із них – це благодійний студентський бал, який проводиться вже дев’ятий рік поспіль. Тематика щороку різна. Цього разу обрали епоху 90-х, – розповіла Любов Кравченко. – Студенти ще можуть зареєструватися та представити свій навчальний заклад на цьому святі, тож запрошуємо взяти участь».

 

Відкриє студентський бал-2019 класичний вальс, а «родзинкою» стане запальна ламбада. Також учасники станцюють відому усім макарену. Після усіх виступів традиційно оберуть Короля та Королеву балу.

 

«Ми вирішили показати, що танцювали у різних країнах світу у 90-х роках. Поки складніше за все учасникам дається ламбада. Але студенти багато тренуються та вже демонструють дуже гарні результати. Хоча більшість із них взагалі не мають танцювального досвіду», – поділилася хореограф Катерина Танцюра.

 

Цьогоріч організатори вирішили змінити формат балу. Окрім традиційних виступів пар, на учасників чекає танцювальний батл – команди університетів змагатимуться між собою за звання найкращої.

 

Під час заходу збиратимуть кошти для допомоги малюкам відділення патології новонароджених та реанімації Центру матері та дитини ім. проф. М. В. Руднєва.

 

Учасники та гості свята зможуть долучитися до проєкту «Донор.UA» та за потреби – стати донорами крові. Для цього слід зареєструватися на сайті Donor.ua та заповнити реєстраційну форму.

 

Студентський бал відбудеться 21 листопада о 18:00 у нічному клубі «RIO» за адресою: м. Дніпро, вул. Січеславська Набережна, 19 Д.

 

Аби долучитися, слід звернутися до організаторів у FB або за телефоном: 0977751934.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: