Криворізький борець завоював бронзу на Чемпіонаті світу з греко-римської боротьби

СПОРТ
19.08.19 - 9:39

Вихованець криворізької ДЮСШ № 9 Дмитро Васецький завоював бронзу на Чемпіонаті світу з греко-римської боротьби серед юнаків.

Чемпіонат світу триває у Таллінні, Естонія.

 

"Борець з Кривого Рогу, вихованець Сергія Сухіненка, працьовитий, наполегливий, дисціплінований, завжди привітний Дмитро Васецький здобув "бронзову" нагороду! - поділився успіхом криворізького спортсмена тренер Олександр Пастухов. - Ми всі вболівали за наших борців! Українці продемонстрували вольову, дорослу боротьбу! Ми всі бачили, як мужньо бились Солов'ян, Мірошник, як старався Кравченко, як йшов уперед Ігор Бичков! Потішили нас на початку Кузько з Євдокимовим! Кожен борець робив все, що міг. Але ми бачили рівень суперників. За словами старшого тренера Яшара Насірова, конкуренція в Таллінні була просто неймовірна. Ми бачили, що й Мірошник мав шанс здобути медаль. Дмитру не вистачило зовсім трохи. Як шкода, що він не став призером, адже це був би найкращий подарунок до дня народження його тренеру - Віктору Гайдуку. І яким же було щастя команди, тренерів, вболівальників, всієї борцівської України, коли Дмитро Васецький все-таки вистояв проти потужного норвежця! 

Від усієї борцівської родини дякуємо Дмитру Васецькому за перемогу! Ця перемога не дала перекреслити величезну роботу великого колективу! Твоя стійкість і характер повернули борцям віру у власні сили! Впевнений, твій успіх надихне хлопців битися сьогодні! Васецький - мужчина! Ми бачили, як це було непросто, але ти вистояв, проявив характер і переміг! Тільки вперед! Чекаємо на вас удома!"

 

Це не перший успішний виступ криворізького спортсмена на міжнародній арені.

 

У травні цього року на Міжнародному турнірі з греко-римської та вільної боротьби серед юніорів Дмитро Васецький здобув золото.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: