Криворізький ФК «Гірник» поступився на виїзді «Авангарду-2» з Краматорська. Рахунок 2-1

СПОРТ
22.09.19 - 18:37

22 вересня у Краматорську, Донецькій області відбувся матч в межах 11-го туру Чемпіонату України, Другої ліги, групи Б. Зустрілися місцевий «Авангард-2» та криворізький «Гірник». Наші хлопці поступилися з рахунком 2-1. Про це повідомляє пресслужба клубу.

Вже на 4-й хвилині матчу гірники пропустили. Владислав Бородай замкнув головою подачу з кутового. Віталій Онопко був безсилий проти удару з близької відстані.

 

Наші футболісти не забарились і вже на 8-й хвилині Євгена Кателіна завалили у штрафній суперників - пенальті. Одинадцятиметровий удар впевнено реалізував капітан Андрій Григорик.

 

До перерви «Гірник» мав ще декілька реальних шансів, але підвела реалізація.

 

Початок другого відрізку команди розпочали з боротьби у центрі поля. Футболісти фолили та отримували жовті картки.

 

На 71-й хвилині господарі заробили штрафний. Пробити пішов Андрій Дедяєв. Після удару м’яч зачепив когось із криворіжців і рикошетом залетів у сітку воріт Онопко.

 

Після взяття воріт команди почали робити заміни, та декілька гравців отримали попередження від арбітра. Але суттєвих моментів до фінального свистку так і не було. «Гірник» закінчив гру мінімальною поразкою.

 

Наразі наші земляки займають 4-ту позицію у таблиці з 19-ма пунктами.

 

Наступний матч підопічні Генадія Приходька зіграють на виїзді 30-го вересня в рамках 12-го туру Чемпіонату України, Другої ліги, групи Б проти одеського «Чорноморця-2».

 

Фото зі сторінки ФК «Гірник» Кривий Ріг

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: