Криворізький «Гірник» та ФК «Суми» внічию провели контрольний матч 

СПОРТ
21.03.19 - 11:49

Матч між ФК «Гірник» та ФК «Суми» розпочався несподіваним голом від гостей. На 2-й хвилині передачу зі штрафного вдало замкнув Артем Шаповаленко. «Гірник» почав загострювати гру, але подекуди не вистачало злагодженості в завершальній фазі.

На 24-й хвилині Суми вдруге розписались у воротах господарів. Другу половину гри ФК «Гірник» розпочав значно активніше. Підопічні Геннадія Приходька мали територіальну перевагу, і на 57-й хвилині вона вилилась у гол. Андрій Шмат обіграв захисника і відпасував на новачка Євгена Кателіна. Форвард ефектно замкнув передачу п’ятою — 1:2.

«Команда суперника функціонально не готова, тож ми вирішили додати трохи агресії та пресингу в другому таймі. Але суперник гідний, тому такий результат у першому таймі», — прокоментував головний тренер ФК «Гірник» Геннадій Приходько.

 

 

Надалі сумчани були змушені замкнутися на своїй половині поля, аби відбивати атаку «Гірника». Команда відомого українського наставника Олега Луткова була зібрана лише декілька тижнів тому.

«Типова контрольна гра. Ми перевіряли своїх футболістів, адже 23-го в нас уже перший офіційний виїзний матч. На жаль, команда набиралася довго, перший збір у нас пройшов 12-го березня. Та гра мені сподобалася, я бачу бажання обох команд виграти», — розповів головний тренер ФК «Суми» Олег Лутков.

 

 

 

Атаки гірників ставали дедалі гострішими, й на 67-й хвилині стався камбек. У підсумку — бойова нічия. У міжсезонні «Гірник» проводить багато спарингів. До старту другої частини чемпіонату України підопічні Геннадія Приходька зіграють ще два контрольних матчі.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: