Криворізький хокеїст вийшов у пів фінал Зимових юнацьких олімпійських ігор-2020

СПОРТ
14.01.20 - 10:25

Хокеїст з Кривого Рогу Денис Пасько позмагається за медалі Зимових юнацьких олімпійських ігор-2020 у Лозанні, - повідомляє НОК України та олімпійська команда у соцмережі.

У третьому раунді команда Дениса «червоні» програла «помаранчевим» з рахунком 8:9. Наступний матч спортсмени зі змішаної команди поступилися «сірим» (9:13).

 

У п’ятому раунді команда «червоних» здолала «коричневих» (11:5), а в шостому - «жовтих» з рахунком 15:13. В останньому поєдинку команда Дениса Паська переграла «блакитних» (18:11) і вийшла у пів фінал.

 

У передостанній грі криворіжець закинув 4 шайби. Також за медалі побореться українець Володимир Трошкін, його команда святкувала 6 перемог.

 

«Дуже радий, що нам вдалося вийти у пів фінал. Думаю, ми змогли досягти такого результату завдяки нашій зіграності, на кожний поєдинок ми виходили з новою тактикою. Мені дуже подобається грати у своїй трійці. Безумовно, наша команда хоче потрапити у фінал. Дуже хочу зустрітися там з Володею – моїм другом та колегою по Юнацькій олімпійській збірній. У такому випадку, ми зможемо привезти в Україну дві олімпійські медалі. Я дуже цього хочу!» - поділився Денис Пасько.

 

Результати-онлайн на офіційному сайті за посиланням.

 

Фото з сторінки НОК України та олімпійська команда у соцмережі.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: