Криворізький мер - страйкарям: «Вважаю ваші вимоги справедливими»

РЕЗОНАНС
07.09.20 - 12:51

Зневірившись домогтися справедливості від реальних власників КЗРК, шахтарі сьогодні приїхали за підтримкою до мерії міста.

Як ми писали, п’яту добу 29 гірників шахти «Октябрська» продовжують підземну акцію протесту за підвищення зарплати та покращення умов праці. Сьогодні колеги гірників, їхні родичі, дружини і актив Незалежної профспілки гірників автоколоною (близько сотні машин) прибули до будівлі мерії.

 

До людей вийшов мер міста Юрій Вілкул, шахтарі попросили у нього підтримки.

 

"Я, звичайно, в курсі останніх подій. Знаю ваші вимоги - про 1-й і 2-й список, про індексацію зарплат, про виконання колективного договору. Вважаю ваші вимоги справедливими. Ви мене знаєте - я своїх земляків не кидаю в біді. На жаль, у мене, як у мера, немає важелів впливу на приватний бізнес. Якби я мав право знімати директорів приватних підприємств, місто було б точно трохи іншим. Зроблю, що зможу, але підприємство приватне. Я збираю позачергову сесію. Висунемо вимоги до Президента, Кабміну і власників підприємства. Страйкарям буде надана допомога продуктами, водою і всім необхідним", - наголосив Юрій Вілкул.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: