Криворізький міський голова поставив завдання сьогодні повністю відновити електропостачання

ВАЖЛИВО
11.07.19 - 10:38

За оперативною інформацією, озвученою на засіданні міського штабу з ліквідації наслідків стихії, на 9 ранку 11 липня без електрики ще залишаються 274 споживача.

Головний інженер Криворізьких електромереж Павло Северенчук доповів, вчора світло було подано 659-ти абонентам. Зараз роботи тривають за 22-ма масовими заявками.

 

Повністю відпрацьовані масові заявки у Тернівському, Довгинцівському та Покровському районах. Сьогодні по місту працюють 32 бригади ДТЕК «Дніпровські електромережі», 140 працівників і 40 одиниць техніки.

 

«Ставлю завдання – сьогодні повністю закрити всі масові заявки з підключення світла криворіжцям. Треба посилити темпи у Центрально-Міському і Металургійному районах. Мені о 13:00 доповісти за підсумками виконаної роботи і за кожною непідключеною адресою», – зазначив мер Юрій Вілкул.

 

У Центрально-Міському районі, де найбільша кількість відключень (188 абонентів досі без світла), сьогодні будуть працювати 16 бригад.

 

Представники ДТЕК «Дніпровські електромережі» запевнили, що додаткової допомоги міста вже не потрібно, все розчищено для їхньої роботи, сьогодні вони докладуть усіх зусиль, щоб підключити всіх абонентів до енергопостачання.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: