Криворізький спортсмен Володимир Романенко готується до головного національного турніру з боксу

СПОРТ
29.03.19 - 10:42

Володимир Романенко — один із кращих серед криворізьких боксерів віком 13–14-ти років. На рингу хлопець — із самого малечку. Тренер упевнений, у спортсмена — великий потенціал. Юний боксер уже успішно подолав кілька сходинок: місто, область, а тепер і зональний чемпіонат України. Він є кваліфікаційним на головний національний турнір.

«Мені подобається бокс, адже це олімпійський вид спорту. Він виховує характер, вольові якості. Моя ціль — найближчим часом стати чемпіоном України з боксу», — поділився чемпіон Всеукраїнського зонального турніру з боксу Володимир Романенко.

 

І це реально, каже його тренер. Свідчення тому — яскраві виступи Володимира на турнірі в Умані.

«Дуже добре виступив. Перший бій відстояв із перевагою, другий — важкий був, зі спортсменом нашої області. Вони вже неодноразово зустрічалися. Перший раунд Володя виграв, другий — з перемінним успіхом, третій узяв без перешкод», — розповідає тренер із боксу ДЮСШ № 5 Геннадій Орловський.

 

 

Володимир та його тренер за перемогу на турнірі отримали почесні грамоти та стипендії від Громадської організації «Клуб любителів олімпійських видів спорту».

«У нас уже сформована давня традиція: нагороджувати як спортсменів, так і тренерів стипендіями. Це символічна стипендія, яка стимулює спортсмена далі працювати й отримувати результат. Ми хочемо, щоб у відділенні ДЮСШ № 5 було якомога більше спортсменів-чемпіонів», — зазначив голова ГО «Клуб любителів олімпійських видів спорту» Тарас Андріанов.

 

 

Тепер попереду у Володимира Романенка — головний чемпіонат України. Він пройде в травні на Одещині.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: