Криворізький тенісист Семен Бурлаченко зіграє у чемпіонаті Україні серед дорослих в Ірпені

СПОРТ
30.07.19 - 16:18

З 5 по 11 серпня в Ірпені відбудеться чемпіонат України серед дорослих з великого тенісу. У ньому візьме участь і криворіжець Семен Бурлаченко.

Нещодавно він буквально зніс всіх своїх суперників на Чемпіонаті України з тенісу серед спортсменів до 18-ти років. Цей успіх дозволив Семену Бурлаченку виконати норматив майстра спорту України. Семен без перепон пройшов кваліфікаційний відбір, розбив суперників у півфінальному та фінальному поєдинках. У півфіналі наш спортсмен зустрівся зі своїм старим другом, теж криворіжцем, Артемом Авдєєвим.

 

«У півфіналі грав з Авдєєвим. Ми багато років тренувались разом. Грали й виступали довго. Матч відбувся у гарному темпі, не додавши клопотів. У фіналі теж було легко», – поділився з нашими журналістами чемпіон України з тенісу U-18, майстер спорту Семен Бурлаченко.

 

Суперником Семена у фіналі був одесит Володимир Захаров. Рахунок сетів більш ніж переконливий: 6:0, 6:1. Загалом Семен Бурлаченко не програв у змаганнях жодного сету. Це не єдиний успіх криворізьких спортсменів. Артем Авдєєв та Михайло Муравйов стали чемпіонами України, але у парному розряді. Також на Семена чекає виступ у Європейському турнірі з тенісу третьої категорії. Він пройде наприкінці серпня у Києві.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: