Криворізький учасник АТО оголосив війну наркоділкам, які роблять закладки біля його будинку

РЕЗОНАНС
06.09.21 - 9:27

Колишній учасник АТО, кіборг Володимир Янович поділився у соцмережі, як він веде боротьбу з наркоторгівлею біля свого будинку.

За словами криворіжця, наркоділки щодня закладають наркотичні речовини біля прилеглих будинків на вул. Бахчисарайська.

 

"Друзі та знайомі! Якщо найближчим часом зі мною або з близькими щось трапиться, будете знати причину. Вже з тиждень я веду в прямому сенсі війну з наркозалежними. Йду додому, стоїть біля будинку "жінка" (наркокур'єрка, яку всі знають на Карачунах). Кажу їй: "Навіть не думайте робити тут точку!" Ну результат - вчора в прямому сенсі бив одне хворе, яке під лавкою на дитячому майданчику між будинками №16 та 22 по вул. Бахчисарайська шукало закладку, і в цей же час діти там гралися. Бігло так, що потім ледь під маршрутку не потрапило. За годину та с.. вже біля будинку №14 передавала "з рук в руки". Сьогодні та ж мадам знову тут, ходить не сама, а вже в супроводі якогось хмиря. З пів години тому наганяв дітей років 17, які під деревом "шукали" та знайшли порожню пачку з цигарок і швиденько побігли, коли запитав, що і скільки коштує", - зазначив Янович.

 

Криворіжець стверджує, що викликав на місце наркоторгівлі поліцію, але позитивного результату не побачив.

 

"Йдіть в ліси, балки і там коліться, нюхайте та все інше, але біля свого будинку я не дозволю цього робити. Я повернувся з війни і скажу вам, що знаю, як пришвидшити зустріч в вашому випадку на небі з чортом. Так самосуд - це погано так не можна і тд... Якщо поліція мене не захищає та не бореться, то я сам буду вирішувати це питання. P.s І так щоб не думали. І писав, і викликав і зупиняв патрулі поліції та показував, але результату - нуль", - підсумував Володимир.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: