Криворізький візит: президент зустрівся з ветеранами АТО і матерями загиблих бійців

ВАЖЛИВО
27.08.20 - 11:15

Учора президент Володимир Зеленський, який перебуває з візитом у Кривому Розі, зустрівся з матерями загиблих українських захисників, ветеранами АТО/ООС та учасниками проєкту Invictus Kryvbas.

 

Ветерани АТО, колишні бійці криворізького батальйону "Кривбас", і матері загиблих та зниклих безвісти воїнів зустрілися з президентом та його делегацією у сквері Героїв у Металургійному районі. 

 

З Главою держави поспілкувався депутат міської ради, ініціатор встановлення пам'ятника жертвам Іловайської трагедії Микола Колесник.

 

"Чого ми чекаємо від візиту президента в наше місто? Насамперед, ми недарма перебуваємо на Алеї слави, де стоять пам'ятник загиблим в Іловайську та монумент полеглим героям російсько-української війни. У нас є питання: коли нарешті справа по Іловайську буде передана до суду? Коли вже президент скаже, що 40-й батальйон "Кривбас" – не зрадники, а насправді героїчний підрозділ, який пройшов 2 котли і має страшенні втрати загиблими, безвісти зниклими й полоненими? Ми вдячні за те, що президент шанує пам'ять загиблих земляків. Бо ж не всі посадові особи в нашій державі можуть підходити до іловайського пам'ятника. На когось він впливає, як святе розп'яття на нечисту силу. Поспілкуємося з президентом на ці теми, поставимо йому прямі, чоловічі запитання", - поділився з нами Микола Колесник.

 

Фото Офісу Президента, Миколи Колесника , ТРК "Рудана".

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: