Криворожанка Ольга Бабенко долучилася до Всеукраїнської акції на підтримку очної освіти

СОЦІУМ
25.06.20 - 12:43

В Україні запустили акцію проти абсолютно дистанційного навчання. До неї долучилася і депутатка міськради, очільниця криворізького осередку ВО «Батьківщина» Ольга Бабенко.

Метою такої акції є повернення шкіл до нормального очного навчання, де діти ходитимуть на заняття, спілкуватимуться з однолітками, з учителями. Щоб дитину можна було лишити у групі подовженого дня, відвести у гуртки та додаткові секції.

 

«Від імені криворізької «Батьківщини» і особисто від себе хочу сказати, що ми приєднуємось до Всеукраїнського спільного руху про захист очної освіти для дітей та студентів. Ми категорично проти того, щоб наші діти не мали можливості отримувати повноцінну освіту, бути поруч з однолітками, з педагогами. Батьки не здатні приділяти достатню кількість часу, і в принципі вони не зобов’язані виконувати роль вчителів. Ми розуміємо, що на дистанційному навчанні діти в основному списують домашні завдання. Це веде до спільної деградації, до розвитку людей, які не зможуть в майбутньому завоювати Всесвіт або створювати якісь наукові чи медичні винаходи», – наголосила Ольга Бабенко.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»