Криворожанка Ольга Піщанська має очолити Антимонопольний комітет України

ОФІЦІЙНО
16.07.20 - 11:03

У Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови про призначення голови Антимонопольного комітету України. На посаду очільниці АМКУ претендує уродженка Кривого Рогу Ольга Піщанська, - повідомляє РБК Україна. 

Наразі вона обіймає посаду виконувачки обов'язків голови АМКУ (призначена 6 липня), найближчим часом Верховна Рада розгляне її кандидатуру для офіційного призначення керівницею відомства. 

 

Як ми писали, Ольга Піщанська - криворожанка, закінчила КТУ, КНЕУ імені Вадима Гетьмана. З 1999 року до 2004 року Піщанська обіймала посаду інженера проєктно-конструкторського бюро, а згодом стала інженером першої категорії на комбінаті «Криворіжсталь». Була начальницею відділу закупівель ТОВ "Метінвест", а з 2004 по 2015 роки працювала на "АрселорМіттал Кривий Ріг" на посадах начальниці відділу зовнішнього проєктування, менеджерки з закупівлі послуг і з забезпечення стратегічних та інвестиційних проєктів. До серпня 2019 року була директоркою компанії «СТЕМ Інжиніринг».

 

2 вересня 2019 року указом президента її було призначено на посаду першої заступниці голови АМКУ.

 

Оновлено. На засіданні Верховної Ради 16 липня парламентарі проголосували за Ольгу Піщанську. Кандидатуру підтримали 255 народних депутатів. 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: