Кривий Ріг епідемічний: 6 діагнозів підтверджено, ще 7 підозр на коронавірус

ТЕРМІНОВО
14.04.20 - 9:57

За повідомленням міського управління охорони здоров'я, епідситуація по місту щодо захворюваності на грип та ГРВІ - стабільна.

На сьогодні в інфекційній лікарні перебувають 11 пацієнтів. У 6-ти з них встановлено діагноз коронавірусна хвороба.

 

Нові випадки захворювання – це 2 чоловіки.

Перший перебував в інфекційній лікарні з 8 квітня, раніше відпочивав у Східниці. Йому зробили швидкий тест, а вчора тест ПЛР підтвердив діагноз.

Інший потрапив до інфекційки вчора, попередній діагноз - пневмонія, проведено тестування, ПЛР-тест показав позитивний результат. Усі пацієнти отримують необхідне лікування

 

Ще 3 пацієнти перебувають в лікарні з підозрою, два - з іншими хворобами. Троє криворіжців вже повністю одужали та виписані з лікарні.

 

Швидкими тестами за добу в інфекційній лікарні обстежено 101 людину. Тести ПЛР за добу зроблені 182 криворіжцям. 

Лікарня № 3, в якій лікувалась жінка з коронавірусною інфекцією, закрита, там ізольовано 66 осіб. Усім було зроблено швидкі тести та відправлено матеріал на ПЛР.

 

Результати 5 швидких тестів, які були слабопозитивні та позитивні, у Дніпровській лабораторії не підтвердилися й показали негативний результат.

 

Закритий також діагностичний центр на пл. Визволення, призупинено проведення діагностичних процедур.

 

У центрі, в якому працювала хвора жінка, коло контактів складає 33 особи. В цьому осередку швидкі тести показали позитивний результат у трьох осіб. Всі контактні зараз - на самоізоляції та очікують на результати ПРЛ-тестів. 

 

На самоізоляції під наглядом сімейних лікарів в нашому місті зараз перебувають 943 криворіжці. 41 особі вчора призупинили самоізоляцію.

 

Минулої доби швидка допомога виїздила на виклики 358 разів. Кількість виїздів на виклики щодо ГРВІ - 18. Госпіталізовано з пневмонією за добу – 8 людей, всі обстежені швидкими тестами.

 

Нагадаємо, у Кривому Розі тести проводять в інфекційній лікарні, 7-й, 17-й, 2-й, відомчій поліклініці УВС та бригадами швидкої допомоги. Забір крові беруть у будь-якій лікарні і швидкими.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: