Кривий Ріг отримав ще 7 нових сучасних тролейбусів за програмою ЄБРР

ВАЖЛИВО
26.06.20 - 9:34

У межах спільного проєкту з Європейським банком реконструкції та розвитку місто отримало нові, комфортабельні тролейбуси.

Із 54-х законтрактованих тролейбусів до Кривого Рогу вже приїхало 36 машин.

 

У травні місто отримало 7 нових тролейбусів марки «Дніпро Т-203», які працюють на маршрутах № 8 та № 11.

 

Чергові 7 одиниць електротранспорту працюватимуть на маршрутах № 18 «зуп. 10-й мікрорайон – вул. Мусоргського (зуп. «Спорткомплекс»)», № 11 «ст. Кривий Ріг – вул. Заводська (через вул. Світлогірську, Каспійську)», № 5 «ст. ШТ «Електрозаводська» - пл. Визволення (через вул. Дишинського)».

 

«Ми послідовно оновлюємо наш комунальний транспорт. За 5 років придбали та капітально відремонтували 111 тролейбусів, автобусів і трамваїв. Комфорт та зручність для пасажирів – наш пріоритет. Цього разу ми особливу увагу приділили транспортному сполученню в північній частині міста та житлових масивів 4-ий, 5-ий, 7-ий Зарічний з центральною частиною і великими промисловими підприємствами. Відсьогодні на маршруті № 18 додатково будуть працювати 4 нових тролейбуси, на маршруті № 11 - 1 тролейбус та 2 - на маршруті № 5», - зазначив міський голова Юрій Вілкул.

 

Разом із міським головою ключі від нових тролейбусів надав Ігор Сокол, Надзвичайний і Повноважний посол республіки Білорусь в Україні. Посол вручив відзнаки виробникам з Південмаша і постачальникам та привітав криворіжців із Днем Конституції.

 

Нові тролейбуси, придбані в партнерстві з ЄБРР, пристосовані для перевезення пасажирів з обмеженими можливостями. Для зручності пасажирів розробили новий розклад руху, з яким можна ознайомитись на Криворізькому ресурсному центрі та в салонах тролейбусів.

 

Крім оновлення рухомого складу, в Кривому Розі впроваджують зручні для пасажирів сервіси оплати за проїзд. До послуг мешканців – «Картка криворіжця», оформити яку відтепер можна через веб-сайт (kpcep.dp.ua), заповнивши онлайн анкету-заяву або у Центрі адміністративних послуг «Віза» із запуском попередньої реєстрації на веб-порталі та подальшим поданням пакета документів за адресою: площа Молодіжна, 1.

 

Мер зазначив, що відсьогодні у місті розпочинають роботу спеціальні пункти продажу та поповнення без комісії транспортної картки. Мешканці та гості Кривого Рогу зможуть швидко оплачувати за проїзд, відчути переваги нової сучасної системи.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: